Uw winst

Wat zijn dankzij Rubika de verwachte resultaten?

Wat het type sessie ook is (teambuilding, pedagogisch of recreatief), het doel van Rubika is ervoor te zorgen dat de 4 pijlers van leren, gedefinieerd door de neurowetenschappen, en die de kern vormen van het Learn-O-concept, worden gerespecteerd.

“We zijn wat we herhaaldelijk doen, dus uitmuntendheid is geen daad maar een gewoonte”

– Aristote

Focus

Focus dient om informatie te selecteren en opent onze geest. Het verwachte resultaat hier is daarom het kanaliseren, boeien en versterken van de aandachtsvaardigheden.

Actieve betrokkenheid

Een deelnemer zal nog meer betrokken en actiever zijn door te investeren in de actie en er een persoonlijke interesse in te vinden. Het verwachte resultaat is een deelnemer die volledig betrokken is, waardoor hij of zij alle uitdagingen kan voltooien. Deze positieve motivatie moedigt zeker het leren aan. 

Onmiddellijke feedback

Onmiddellijke feedback is een essentieel onderdeel van het leren. Fouten zijn positief en dragen bij aan begrip, kennis en verbetering. Het resultaat is daarom dat feedback wordt geautomatiseerd en ervoor wordt gezorgd dat fouten een bron van geconsolideerd leren zijn.

Consolidatie

Kennisautomatisering is essentieel. Hier gaan we van bewuste verwerking naar onbewuste verwerking. Het hoogtepunt en het verwachte resultaat is de overgang van het expliciete naar het impliciete. Deze automatisering omvat herhaling en training.

De sleutels
tot succes

Een multidisciplinaire dimensie voor elke sessie:

N

Leren

N

Spel

N

Sport

N

Autonomie

N

Motivatie

N

Zelfvertrouwen

N

Herhaling

N

Memoriseren

N

Verbetering

“The power of practice”

Vraag een offerte ann